My Journey

By: Norhaima Abd Hamid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Jun-2009 06:41 Email | Share | | Bookmark
Hello & New Home

Hello dear frens, dah lama tak update FP nie, di sebabkan kesibukan dan juga baru buka rumah baru
So di harap teman-teman cyber sudi melawat blog baru saya di http://rizaimaa.blogspot.com and my cake blog at http://cuppyncakes.blogspot.com


Tuesday, 6-Jan-2009 05:31 Email | Share | | Bookmark
Awana Kijal- cuti mesia

 
 
 
View all 12 photos...
Tis is our 2nd time to Awana Kijal, after last 2 years. Initially went there to accompany my hubby during his visit to Kerteh workshop, since i was on year end leave, apa lagi ikut ajelah...when we reached there i got to keep an eye on them while waiting for mr. hubby comeback. Definitely kidz were enjoyed their time at pool till evening, and we rushed for dinner after magrib prayer at Kemasik since bebudak dah craving for food. From our ealier visit the mr hubby want us to dining this place, but it was unlucky day since the shop was closed .Luckily the shop was operated when we reached there . Had our delicious dinner with siakap tiga rasa, udang masak tepung, tomyam and kailam ikan masin. Fuyooh...kenyang . Before we settledown at night singgah kat cafe awana bought a slice of cheese cake with discount price after 9.30 pm... my comments the taste is not good as my bake....less cheese more flour i guess.... Enjoy the piccas...





Thursday, 1-Jan-2009 15:01 Email | Share | | Bookmark
Masjid Kristal - Taman Tamaddun Islam

 
 
 
View all 17 photos...
Selamat Tahun Baru 2009 dan selamat tinggal 2008...dengan seribu kenangan. Yang mana hasrat tak tercapai tuh kena carry on untuk tahun nie moga tahun nie memberi semangat yang baru untuk mencapai apa yang dicitakan...amin
Ok this entry nie actually backdated jugak semasa we all gie bercuti di Trg semasa cuti bulan aper yer...dah lupa, ditambah buat kenduri kat kampung. so kesempatan nie we all berkunjung ke Taman Tamaddun Islam yang menjadi tarikan di negeri Terengganu. Ingatkan nak try naik bus perlancungan yang comel tapi, disebabkan kesuntukan waktu maka dibatalkan hasrat tuh mungkin lagi kali, tak susah nak cari tempat nie since the signage is everywhere and easily been seen. We all sampai dalam kul 5.30 petang dan sempatlah bersolat asar kat masjid kristal. Untuk melawat replica masjid, dah tak sempat since operation hrs till 6.00 pm. Takpelah lain kali boleh datang lagi... singgah kat souvenier shop, beli topi untuk aqif and memo pad untuk bebudak...Enjoy the piccas




Tuesday, 23-Dec-2008 16:40 Email | Share | | Bookmark
The Carnival, Sg Petani

 
 
 
View all 14 photos...
Aktiviti riadah nie actually was held in Nov 29, 2008 during school break, di tambah ada plak kenduri kahwin. A month before we planned to go for the theme park and also the famous radix fried chicken, well known as an organic chicken. Sampai di sana lebih kurang dalam kul 1.00 pm terus pulun dengan theme park, since tak dapat check in lagi kat Cinta Sayang Golf & Resort . The theme park is not huge area compared to Afamosa, ith just like Bukit Merah Lake Town Resort, tapi the ticket price is quite pricey compared with the accomodation available. So taklah lewat sangat keluar dari theme park tuh, sebab dah habis round he he he.
Dinner , plan to go to RF, what a suprise when we reached there, rupanyer ada black-out kat kedai tuh, tapi yang peliknyer kedai2 kat sebelah tuh macam Ok ajer...tak tahulah kut2 stock ayamnyer dah habis or staff dah penat. Takpelah nak buat macam maner mungkin takde rezeki kut, so we take our dinner at the nearby kedai, western tapi sebab tempat tuh gelap, so the quality pic tak lawa, so tak leh share kat sini...tak cantik...gelap ajer. The next day after kenduri sempat singgah rumah kawan hubby ( classmate Uitm), so dapatler berkenalan dgn Mrsnyer...lupa ler plak namanyer...





Thursday, 4-Dec-2008 12:37 Email | Share | | Bookmark
Cuppies

 
 
 
View all 7 photos...
Lama juga tak updates FP nie lantaran kesibukan opis and baking activities. Di musim cuti sekolah nie pun aktiviti riadah bersama bebudak belum update lagi.Dapat dirasakan makin nak akhir tahun makin bertambah plak kerja, mungkin nak kejarkan dateline yang buat tak menang tangan kat opis nie, disamping nak settlekan kerja sebelum ambik cuti. Weekend plak dengan aktiviti riadah bersama anak2.So layan dulu piccas nie, all these order by my opis-mate terutamanya dari laili, kay n inot.tq kengkawan


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net